Vrouw (32) overleden na geweldsincident

vrijdag 14 augustus 2015

Drachten - Een 32-jarige vrouw uit Drachten is donderdag- op vrijdagnacht in haar woning aan het Zilverschoon in Drachten om het leven gebracht. Haar 43-jarige ex-vriend uit Drachten werd kort na het incident op het Moleneind Zuidzijde aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de vrouw.

Politieagenten reageerden op een melding van buren dat er ietsin de betreffende woning aan de hand was. De agenten wisten, gekomen bij dewoning, door een raampje in te slaan binnen te komen. Daar troffen zijn hetlevenloze lichaam van de vrouw aan. Het slachtoffer bleek door geweld om hetleven te zijn gebracht. Op grond van een omschrijving van een getuige werd de43-jarige op het Moleneind getraceerd en even later ingerekend.

In de woning troffen de agenten ook de 8-jarige zoon van hetslachtoffer aan. Het jongetje werd overgedragen aan zijn vader. De rechercheursvan de forensische opsporing verrichtten uitgebreid sporenonderzoek in dewoning. Ook wordt een speurhond ingezet om te kijken of er nog relevante sporenen/of voorwerpen kunnen worden gevonden. De verdachte wordt vandaag gehoord.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nijega | 112 alarmeringen Nijega | Goedkoop Tanken in Nijega | Supermarkten in Nijega | Weerbericht Nijega