Aanhoudingen na oprollen hennepkwekerij

vrijdag 20 maart 2015

Drachten - De politie heeft donderdagochtend in Drachten drie mannen, een 29-jarige man uit Drachten, een 34-jarige man uit Oosterwolde en een 52-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden voor betrokkenheid bij het opzetten van een hennepkwekerij. De politie kwam de kwekerij op het spoor dankzij anonieme informatie.

In een loods aan De Boeg troffen de dienders een kwekerij met 52hennepplanten. De kwekerij was voor het grootste gedeelte geoogst. In de loodswerden de 29-jarige en de 34-jarige verdachten aangetroffen en ingerekend. Opgrond van informatie van een getuige wisten agenten korte tijd later de29-jarige man op te sporen.

De politie nam een personenauto van deze verdachte in beslag. Verder werdeneen navigatiesysteem, een fototoestel, een tablet en een laptop in beslaggenomen. De politie stelt een onderzoek in of de betreffende personenauto kanworden afgepakt. Dit omdat de verdachte in verband met het opzetten van dekwekerij wederrechtelijke voordeel heeft verkregen. Alle verdachten zitten vasten zij worden vandaag gehoord.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nijega | 112 alarmeringen Nijega | Goedkoop Tanken in Nijega | Supermarkten in Nijega | Weerbericht Nijega